Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Καντίνα στο Πράκτικερ

Ύστερα από μεγάλη απουσία δια πολλούς και διάφορους προσωπικούς λόγους επανερχόμεθα σήμερα με μια νέα καντίνα. Η περίπτωση είναι ενδιαφέρουσα. Παρατηρήστε το κείμενο που ακολουθεί. Α!Η καντίνα είναι στο 4ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης Θέρμης. Στα φανάρια του Πράκτικερ. Πρέπει να σας πω ότι μεταφέρθηκα στα 90s μέσα εκεί. Τα τραπεζομάντιλα και το ξεχαρβαλωμένο και με σύρμα για κεραία κασετόφωνο βοήθησαν σε αυτό. Το ότι στο κασετόφωνο ακουγόταν το μεγάλο ντουέτο Κωνσταντίνα-Μάκης Χριστοδουλόπουλος να λένε «καίγομαι-καίγομαι μες στον πυρετό σου» με τελείωσε.

Γλύφω το πάτωμα;
Ολόκληρο σπίτι είναι. Και είναι καθαρό. Αυτό να λέγεται.
Size matters:
Κλασσικούρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Δείτε τη φώτο. Όχι δείτε την. Και πείτε μου αν έχετε δει αλλού τέτοια ποικιλία.
Persil expreeeeesss
Γρήγορο σέρβις αλλά ήμουν ο μόνος εκείνη την ώρα μέσα στο μαγαζί. Και είχαν και δουλειά με την καθαριότητα.
Στο βάθος κήπος
Η καλύτερη φάση που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Μόνο ένα μειονέκτημα βρίσκω. Ότι η όλη ιστορία είναι σαν να μπαίνεις σε κανονικό μαγαζί και όχι σε καντίνα. Αν δεν έχει κάτω το χωματάκι του, την καρέκλα του γύφτου που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα (όλες διαφορετικές εν τω μεταξύ) και όλα τα παρελκόμενα τότε σε τι καντίνα έχεις μπει ρε αδερφέ; Πήγαινε στον Μάκη στην Τούμπα καλύτερα. Η καντίνα ρε παιδιά είναι το βρώμικο. Έχετε δει δηλαδή εσείς σε καντίνα φούρνο μικροκυμάτων; Όχι, έχετε δει; Έχετε δει καντίνα να έχει προωθητικό όπως το παραπάνω; Να κάνει και ντιλίβερι;Ξεφεύγουμε έτσι από την καντίνα και πάμε στο γυράδικο.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Συγνώμη τώρα αλλά θα γίνω κακός. Συγνώμη αλλά δε φταίω εγώ. Έχετε δει ποτέ να ζεσταίνει κάποιος τις πατάτες στο ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ; Εκεί τις ζέστανε παιδιά αν έχετε το Θεό σας. Στα μικροκύματα. Γενικά και το κρέας από το σουβλάκι που έφαγα δεν ήταν κάτι φοβερό. Και από αλοιφές τίποτα.
Και από τιμές;
Περίπου 3,00 με Coca Cola.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις τότε…Δε ξέρω που μπορεί να ζεσταίνει τον μπακαλιάρο...