Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Καντίνα Τζέιν Ντό


Εδώ είμαστε και πάλι για να σας δώσουμε πληροφορίες που θα γαργαλήσουν γευστικά τον ουρανίσκο σας. Επανερχόμαστε με την καντίνα που βρίσκεται στη Θέρμη, στην στροφή για το φράγμα. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το όνομα οπότε και εμείς περιοριζόμαστε στο Τζέιν Ντό καθότι η καντίνα είναι γένους θηλυκού. Πάμε να δούμε τις κατηγορίες μας; Πάμε.

Γλύφω το πάτωμα;
Καλά είναι αλλά έτσι και βρέξει θα πρέπει όπως λέει και η pipermaru να μπεις στο χώρο με τη γαλότσα του ψαρά. Την ψηλή. Εν πάση περιπτώσει έχω δει και πιο καθαρές καντίνες.
Size matters:
Τίποτα συναρπαστικό.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Τα γνωστά. Σουτζουκάκι, σουβλάκι κλπ.
Persil expreeeeesss

Γρήγο σέρβις χωρίς αμφιβολία.
Στο βάθος κήπος

Καλό το μέρος. Βολεύει αν είσαι με το αμάξι γιατί σταματάς άνετα. Έχει και κανά δυο καρέκλες για να κάτσεις.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Όχι σε καμία περίπτωση. Παγωμένα ήταν όλα. Και η πατάτα προτηγανισμένη. Συγνώμη αλλά δε μου άρεσε καθόλου. Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν δεν ήταν ωραία.
Και από τιμές;
3,20 με Coca Cola.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Νομίζω ότι θα άξιζε μια ευκαιρία εφόσον περνάς και έχει κόσμο να περιμένει. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που θα φας θα είναι πραγματικά της ώρας. Αν περνάς από Θέρμη προς Πυλαία πάντως πάρε τον παλιό το δρόμο για τα κοιμητήρια και πάνε στον Καντινιέρο αμέσως μετά το Λήδα Μαρία. Είναι κοντά και είναι καλύτερος.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Και, ναι, αυτό με τη γαλότσα του ψαρά (την ψηλή) εγώ το έχω πει, αλλά εν προκειμένω, στη φωτογραφία βλέπω σκέτη άσφαλτο...

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Το λες επειδή δεν ξέρεις τη μορφολογία του εδάφους στην περιοχή. Η "αυλή" επίσης της Τζέιν ξεκινάει εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.