Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Καντίνα "Δημήτρης"


Αγαπητοί καλοφαγάδες γειά σας και πάλι. Και αέρα στα πανιά σας κλπ. Στην εξωτική Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου μεταφερόμαστε σήμερα. Πιο συγκεκριμένα στην καντίνα "Δημήτρης". Βρίσκεται στην περιοχή της Α΄ Σίνδου αλλά όχι στην κεντρική είσοδο της περιοχής αλλά στην επόμενη ακριβώς. Οι μυημένοι στην περιοχή καταλαβαίνουν αλλά ας το πούμε και πιο απλά. Όχι από την είσοδο που σε βγάζει ντουγρού στην Αθηναϊκή Ζυθοποιεία αλλά στην επόμενη.
Πάμε να δουμε τις κατηγορίες μας

Γλύφω το πάτωμα;

Καθαρά είναι θα έλεγα. Νομίζω ότι πρέπει όμως κάποια πράγματα πάνω στην καντίνα ή να τα αλλάξουν ή να τα προσέξουν. Γιατί ενώ είναι παλιό απλώς μοιάζει βρώμικο.
Size matters:
Επειδή το ψωμάκι είναι τσιαπάτα είναι μεγαλύτερο του κανονικού.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Πανσέτα, σουβλάκι χοιρινό, λουκάνικο βραστό, κοτόπου
λο, μπιφτέκι
Persil expreeeeesss

Πες το και έγινε. Τρεις κοπέλες είναι εκεί τις ώρες αιχμής.
Στο βάθος κήπος
Αφήνω
τη φωτογραφία να μιλήσει από μόνη της. Επιπλέον έχει και μεμβράνες για να μη βρέχεστε και να μη κρυώνετε.Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Συγνώμη αλλά πέρα από το ψωμάκι τσιαπάτα που ανέφερα πριν θα σας πω ένα ακόμα που θα σας στείλει ΤΩΡΑ εκεί. Πατάτα τηγανιτή κομμένη στο χέρι παιδιά. Ούτε προτηγανισμένες ούτε τίποτα. Και το κοτόπουλο που έφαγα φανταστικό.
Και από τιμές;
Με σαλάτα (τζατζίκι, τυροσαλάτα, ρώσσικη) και Κόκα-Κόλα έδωσα 3,30.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;

Δύσκολο να πεταχτείς τώρα μέχρι τη Σίνδο αλλά αν είσαι εκεί τα πρωινά λόγω δουλειάς, εκεί είναι το μέρος που θα φας. Και επιπλέον όπως μαρτυρά και η τελευταία φωτογραφία έχουν και ροξάκι για επιδόρπιο. Συγνώμη αλλά το ροξάκι δεν είναι το τέλειο κίνητρο; Και είναι και Λητώ. (Ιδέα δεν έχω ποια είναι)

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συγγνώμη, αλλά από τη φωτογραφία εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα αναφορικά με τη Λητώ. Πρώτον, είναι οικογενειακή επιχείρηση. Το αναφέρει καθαρά: Αθανάσιος και Τρύφων Βασιλείου. Δεύτερον, έχεις όλα τα στοιχεία αν θέλεις να μάθεις περισσότερα. Τόπος, τηλέφωνο μέχρι και ταχυδρομικός κώδικας. Τέλος, σημαντική λεπτομέρεια το πλαισιάκι όπου αναφέρεται η πιστοποίηση TÜV. Πιστοποιημένο το ροξ και η τουλούμπα!