Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Καντίνα στο Πέρσικα

Σαν πας στον πηγαιμό για τη Χαλκιδική και ακριβώς πριν από τη στροφή για Θέρμη, Jumbo κλπ μπροστά στο ΠΕΡΣΙΚΑ υπάρχει μια καντίνα. Τουλάχιστο υπήρχε γιατί τώρα τελευταία δε τη βλέπω εκεί. Μάλλον δίκαια αλλά τέλος πάντων. ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!Με καμία κυβέρνηση. Γιατί;
Θα καταλάβεις.

Γλύφω το πάτωμα;

Εδώ κρατάω μια επιφύλαξη. Με το σκεπτικό ότι ήταν σχετικά καθαρά. Η γυναίκα που ήταν μέσα κάνει μάλλον καλές προσπάθειες. Αλλά άλλο καλές προσπάθειες και άλλο καθαρά.
Size matters:
Είναι μεγαλύτερο των κανονικών αλλά αυτό το μόνο που προσφέρει είναι μεγαλύτερο μαρτύριο.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Προσέξτε: Ρωτούσα τον παίκτη μέσα ένα ένα τα κρέατα καταλήγοντας στο σουβλάκι και την πανσέτα. Δε μιλούσε απλώς σήκωνε το κεφάλι προς τα πάνω. Το ίδιο και στις αλοιφές. Δεν έχει ούτε για δείγμα. Ούτε καν τζατζίκι.
Persil expreeeeesss
Δε μπορώ να το πω. Περιμέναμε τρεις και σέρβιρε μόνο η γυναίκα που ήταν μέσα.
Στο βάθος κήπος
Στο όρθιο τη βγάζεις ή στο αυτοκίνητο.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Ω Θεέ μου. Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου. Παναγιά βοήθα ήταν. Το κρέας ήταν τόσο σκληρό και τόσο πικάντικο που την καταλάβαινες τη δουλειά. Όταν εν τέλει έφτανε στη γλώσσα σου ακόμα περισσότερο τότε καταλάβαινες τι γίνεται. Το κρέας παιδιά χωρίς δόση υπερβολής σκυλοβρωμούσε. Πραγματικά. Δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο πράγμα. Το δάγκωνα μόνο και μόνο για να πειστώ ότι όντως υπάρχει. Ήθελα να βάλω τα κλάμματα. Πρώτη φορά στη ζωή μου πέταξα ετοιματζίδικο φαγητό. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Όσο χάλια και να ήταν.
Και από τιμές;
Δε σε νοιάζει! Δε θα πας!
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Όχι προς Θεού. Όχι όχι όχι σε καμία περίπτωση. Το μόνο πράγμα που αξίζει αν το φάς αυτό το αηδιαστικό πράγμα είναι ότι ο τύπος πραγματικά παίρνει βραβείο για το βρώμικο....Γιατί είναι βρωμιάρης...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ένα μπλογκ που σέβεται τον ευατό του. Σοφιστικέ δεν το λες αλλά διαθέτει αφοπλιστική ειλικρίνεια σε χαλεπούς καιρούς που υφιστάμεθα την ενοχοποίηση του βρώμικου, κ την αποθέωση του υγειινισμού. Ως εκ τούτου αγαπητέ Skordopoutsoglou, αντιμετωπίζοντας κατάματα το ταμπού "καντίνα" θα έλεγα ότι με τον τρόπο σας σύμβάλλετε στην κοινωνική απελευθέρωση. Ευχαριστώ,καληνύχτα σας.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

σε ευχαριστώ αγαπητέ Ανώνυμε. Θα προτιμούσα να έχεις ένα όνομα αλλά δε με πειράζει σέβομαι την ανωνυμία σου. Να ξες πάντως ότι το συγκεκριμένο μπλόγκ ουδέποτε θέλησε να είναι σοφιστικέ. Οπότε και δέχομαι το συγκεκριμένο σχόλιο σαν κοπλιμάν.