Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

Καντινα ΛΑ ΓΚΡΕΚΑ

Στην εξωτική βιομηχανική περιοχή της Σίνδου θα μεταφερθούμε και σήμερα φιλοθεάμων κοινό του βρώμικου. Επιμένουμε για ακόμα μια φορά στην περιοχή αυτή, γιατί πρώτων πολύς κόσμος εργάζεται εκεί και μπορεί να μην ξέρει και δεύτερον βρίσκομαι αρκετά συχνά εκεί λόγω εργασίας. Πάμε λοιπόν στην Καντίνα ΛΑ ΓΚΡΕΚΑ. Βρίσκεται στην είσοδο της Α Σίνδου στο δρόμο που ντουγρού σε οδηγεί στην Αθηναϊκή Ζυθοποιεία.

Γλύφω το πάτωμα;
Όχι μόνο είναι πεντακάθαρα αλλά έχει και χημική τουαλέτα για τον οδοιπόρο. Και είναι σας πληροφορώ και αυτή καθαρή.
Size matters:
Μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα.
Τι τσιτσιρίζει στα κάρβουνα;
Μεγάλη ποικιλία. Απλώς αν γουστάρετε κοτόπουλο, όπως η αρχοντιά μου, θα πρέπει μάλλον να σας συμπαθήσει η κοπέλα που σερβίρει. Γιατί δεν έχει λέει πολύ και δε δίνει σε όλους. Και στις αλοιφές πάντως έχει σχεδόν από όλα.
Persil expreeeeesss
Περίμενα ίσως λίγο παραπάνω αλλά χαλάλι.
Στο βάθος κήπος

Προσέξτε. Και καρέκλες, και αναποδογυρισμένα ξύλινα "βαρελάκια" καλωδίων για να την αράξετε. Σερβίρει και σε λαδόκολα άμα γουστάρετε. Και γύρω γύρω ζελατίνα και για να μη βρέχεσαι και για να μη κρυώνεις.
Σαν της μάνας μου δεν είναι.
Χμμμμμ η προτηγανισμένη πατάτα είναι κάτι αρνητικό. Η αλήθεια είναι ότι όταν το έπιασα στα χέρια μου, μου φάνηκε πτωχό. Θεώρησα ότι η παίκτρια που σέρβιρε ήταν φειδωλή απέναντι μου. Όταν όμως δάγκωσα, το ζουμερό κοτόπουλο γέμισε το στόμα μου.
Φοβερό.
Από τα πιο καλοψημμένα που έχω φάει. Ζουμερό ρε παιδί μου φιλέτο όχι στεγνό. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Τα "Γυρίσματα" απέναντι από το Υπουργείο στην αρχή, πριν μεταφερθούν στο διπλανό μεγαλύτερο χώρο, είχαν τέτοιο φιλέτο. Όταν πήγαν στο χώρο πιο δίπλα και απέκτησαν το τουπέ του στιλ "Τι λες ρε φίλε; Που ξαναείδες πατάτες στη μερίδα γύρο;" απέκτησαν το φιλέτο κοτόπουλο που ήθελες ένα κουβά σως γιαουρτιού για να το φας. Επιστρέφοντας στη ΛΑ ΓΚΡΕΚΑ να πω ότι οι σκέψεις περί φειδωλής παίκτριας απομακρύνθηκαν αμέσως. Κατάλαβα ότι το σάντουιτς είχε την απαραίτητη δοσολογία από το κάθε υλικό. Ούτε πολύ κρέας όπως κάνουν πολλά γυράδικα, ούτε πολύ σως για να γκόσεις ούτε πολλές πατάτες για να επηρεάσουν το μάτι και τη γεύση. Πολύ καλό παιδιά. Πολύ καλό. Από τα πιο ολοκληρομένα που έχω φάει ποτέ.
Και από τιμές;
3,20 με Coca Cola.
Α!Να μια καντίνα!Πάμε;
Βεβαίως.
Ανεπυφίλακτα. Με σιγουριά. Και καλό μέρος για να αράξεις την αρίδα σου και εξυπηρέτηση και μαγεία στη γεύση. Να πας.

3 σχόλια:

τ-αλάνι είπε...

μας γκβλσς μεσημεριάτικα με τα βρώμικα...

το μπλογκ αυτό θα έπρεπε να λινκαριστεί από το Δήμο Εχεδώρου για προβολή των τοπικών αξιοθέατων. στο τέλος θα μετανιώσουμε όσοι δεν έχουμε την τύχη να δουλεύουμε στη εξώτικ Σίνδο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι blog! Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια και κάλη όρεξη!! :-)

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Σας ευχαριστώ τα μάλα!
@Αλάνι. Μην ανησυχείς θα υπάρξει ενημέρωση για όλες τις περιοχές από τις οποίες θα περάσει η αρχοντιά μου.
@Μπόγιας
Φίλε μου καλά είναι τα λόγια αλλά να δω να πέφτει το τάλαρο όταν θα χρειαστώ τα Bodyline...Αχ! ΤΙ περνάω για να σας ενημερώσω...